Specialistul tau in baterii de laptop  
  Reconditionare Baterie Laptop
poza1 poza3 poza8
1 3 5
HTML Photo Slider by WOWSlider.com v2.0
Pret Reconditionare

Pretul reconditionarii este in functie de numarul de celule pe care il contine bateria.

Selectati butonul cu valoarea Voltajului "V" la care se incadreaza bateria dumneavoastra. Aceasta valoare este inscriptionata pe fiecare baterie.

Exemplu in imaginea de mai jos.

Selecteaza butonul corespunzator.


Daca doriti puteti cere oferta de pret telefonic sau pe e-mail.


Celulele folosite pentru reconditionarea bateriilor de laptop:

Celule Samsung Korea - ICR18650-26H
Folosite la bateriile de laptop mid-range si business.
Capacitatea: 2600 mAh
Durata de viata: 500 de cicluri
Stoc epuizat
Celule Panasonic Japan - NCR18650GA
Cea mai mare capacitate disponibila in prezent.
Capacitate: 3500 mAh
Durata de viata: 600 de cicluri
Pe stoc

Te intrebi "Ce este reconditionarea?"

Vom explica pe scurt ce presupune si ce inseamna reconditionare unei baterii de laptop!

Pentru inceput trebuie sa sti din ce este compusa o baterie de laptop pentru a putea intelege mai bine ce anume reprezinta reconditionarea.

In filmuletul de mai jos poti vedea din ce este compusa o baterie de laptop.

Dupa cum se poate observa si in filmulet, o baterie de laptop este compusa din 3 elemente si anume o carcasa, un circuit de control si celulele care sunt de fapt sursa de energie.

Reconditionarea este un procedeu simplu care presupune schimbarea celulelor uzate cu unele noi si programarea circuitului de control cu noile valori ale celulelor montate pentru a afisa corect noua capacitate si timpul estimativ in utilizare.

Care sunt avantajele reconditionarii bateriei de laptop la RECELL.ro?

Deoarece toti ne dorim o autonomie cat mai mare la dispozitivele noastre, unul din marile avantaje ale reconditionarii bateriei de laptop la recell.ro este faptul ca oferim cea mai mare capacitate a celulelor existenta pe piata in prezent cautand sa satisfacem nevoile si dorintele clientilor.

Dupa cum bine stiti folosim doar celule originale produse de branduri cu renume avand o experienta foarte mare in industria celulelor Li-ION. In prezent Samsung si Panasonic fiind lideri mondiali in acest domeniu avand centre de cercetare foarte dezvoltate unde se cauta mereu noi solutii si se dezvolta noi tehnologii de stocare a energiei in celule mult mai eficiente.

Industria celulelor Li-Ion fiind in continua inovare am decis ca si noi sa oferim cele mai eficiente solutii de stocare a energiei folosind celule premium de cea mai buna calitate si de cea mai mare capacitate de la cei mai buni producatori. Astfel desi bateria ta uzata este de o generatie mai veche avand celule bazate pe o tehnologie veche si o capacitate proiectata mai scazuta acum poti sa o reconditionezi la noi crescandui eficienta si autonomia cu pana la 60%.

Un alt avantaj al reconditionarii este compatibilitatea bateriei cu laptopul tau. Poti fi sigur ca bateria reconditionata este 100% compatibila cu laptopul tau deoarece carcasa si controllerul SMBus raman cele originale.


Va rugam sa Nu faceti comparatie de pret intre o baterie reconditionata cu celule originale premium, Panasonic, de cea mai mare capacitate disponibila in industrie si o baterie obisnuita, replace, compatibila care de obicei contine celule Chinezesti de capacitate scazuta si care de multe ori are inscriptionata pe eticheta o capacitate mai mare decat cea reala (a se verifica).

Nu arunca bateria de laptop uzata, trimite-o la reconditionat!


0724 057 036

office@recell.ro